Direct van de kweker

Vele bloemen halen wij direct bij de kweker vandaan. Dit heeft een heleboel voordelen voor ons maar zeker ook voor onze klant.

Zo zijn wij zeker van de versheid van de bloem en de continue kwaliteit.  Doordat wij de kweker kennen krijgen wij ook meer informatie over de bloem; achtergrond informatie maar ook de manier van kweken (biologisch, duurzaam). Daarnaast kunnen wij bijzondere partijen selecteren bijvoorbeeld met afwijkende lengte (extra lang) of anders verpakt (kleinere aantallen). Tevens spreken wij vaak af dat wij het alleenrecht mogen hebben van kleinere bijzondere partijen van bloemen. Dit is waar de Dobbeflowers klant voor komt!

Wij werken heel graag met de kwekers uit Nederland maar ook met kwekers uit het buitenland hebben wij contact. Zo betrekken wij veel rozen uit Ecuador. Deze rozen zijn exclusief, maar hebben vanwege hun populariteit een vaste plaats gekregen in ons assortiment. Deze rozen worden onder unieke omstandigheden gekweekt. Ze hebben zeer grote koppen, bijzondere kleuren/kleurstellingen en zijn verrassend sterk;ze behoren tot de mooiste rozen die er zijn. De ‘garden roses’, bijvoorbeeld de "Yves Piaget" ruiken bovendien extra heerlijk.

Veel snijgroen komt rechtsstreeks uit Zuid Frankrijk en Italie, de mooiste olijftakken, pistache, en ga zo maar door. Tijdens het seizoen hebben wij de allermooiste Franse tulpen, ranonkels en anemonen ook uit deze streek, ook hier gelden al die voordelen die wij kregen om direct bij de kweker in te kopen. En u dus ook!