Wij stellen ons graag aan u voor...

In 2004 opende Dobbeflowers haar deuren op de Cultra van Flora Holland Bloemenveiling in Aalsmeer. Drie kernbegrippen staan bij Dobbeflowers vanaf de eerste dag centraal: hoogstaande service, verse producten en trendsettend. En nu sinds 18 februari 2018 zijn wij gevestigd in het prachtige nieuwe pand van het Green Trade Centre Aalsmeer 

Hoogstaande Service
Het team van Dobbeflowers staat iedere dag voor u klaar om u te assisteren bij vragen en aankopen. Indien u wilt weten hoe ver onze service en klantgerichtheid gaat, bent u van harte welkom om met ons om de tafel te gaan zitten. We beantwoorden graag uw vragen en geven referenties van onze vaste klanten.  

Om u beter van dienst te zijn met een breder assortiment, hebben wij in 2007 onze tweede vestiging geopend in Aalsmeer. Op deze locatie tonen wij ons assortiment bollen en decoratieartikelen.

Verse Producten
Iedere dag staan onze inkopers voor u klaar om de beste kwaliteit te presenteren. Of het nu gaat om snijbloemen of snijgroen: wij kopen rechtstreeks in via de klok in Nederland en Frankrijk. Tevens kopen wij veel rechtstreeks in bij kwekers. Hierdoor is de verskwaliteit zeer hoog, krijgt u exclusieve producten, tegen een prettige prijs. Wilt u weten welke bloemen nu beschikbaar zijn? klik hier

Onze aanbiedingen zijn nooit oudere bloemen; die laten we opkopen. Onze aanbiedingen zijn versaanbiedingen rechtstreeks vanaf de klok.

Trendsettend
Wij begrijpen als geen ander dat u altijd op zoek bent naar nieuwe ideeën. Laat u eens inspireren in onze showroom. Regelmatig laten wij onze showroom volgens de laatste trends inrichten door vooraanstaande arrangeurs.

 Wij zijn tevens lid van Fair flowers fair plants (FFP) en de VGB.