Assortiment natuurlijke decoratieartikelen

Met een assortiment van ruim 8.000 artikelen is er altijd voldoende keuze! Ieder seizoen bieden wij weer een vernieuwend en voor elke smaak en elk budget een assortiment aan. 5 keer per jaar veranderen wij onze presentatieruimtes met medewerking van gerenommeerde arrangeurs en creëren wij inspiratie. In onze warehouse staat een enorme voorraad waaruit wij ook uw orders die u via onze webshop kunt plaatsen op zeer korte termijn kunnen aanleveren.


Een groot gedeelte van ons assortiment bestaan uit houten objecten en bijzonder takken. Deze artikelen zijn met name afkomstig uit Zuid-Oost Azië, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Tevens ontwikkelen we samen met onze vaste leveranciers nieuwe producten. Het ontwerp gaat in samenspraak en wij zien de prototypen, waarna ze in productie gaan. Daarnaast bieden wij het complete zijden bloemen en takken assortiment van Silk-Ka, direct mee te nemen. De nieuwste trends volgen wij op de voet en wij luisteren vooral naar de wensen van onze klanten. Wij hopen u op deze manier een zo interessant mogelijk assortiment te bieden.

Wilt u uw winkel opnieuw decoreren of bent u als arrangeur op zoek naar iets speciaals, vraag ons advies. Slechts een omschrijving van uw idee is voor ons al voldoende. Wij sturen u een foto-offerte met verschillende opties. Alle decoratieartikelen kunnen ook nog eens in alle kleuren geverfd, gevlokt, beglitterd en gelakt worden. En tegen vergoeding leveren wij uw decoratieartikelen af op elk adres ter wereld.