Bestellingen plaatsen

Als specialist op het GTC in snijbloemen, decoratieartikelen en bloembollen kunnen wij met een gerust hart zeggen: uw bestelling is in goede handen. Of het nu gaat om één enkele bloem, of de aankleding van een groot evenement. Alle ervaring en expertise hebben wij ruimschoots in huis. U kunt op verschillende manieren bij ons bestellen. Uiteraard bij ons in de cash & carry, maar ook via de e-mail of telefonisch. Een offerte opvragen kan natuurlijk ook altijd.

Bloemen
De bestelling van één enkele bloem wordt met dezelfde zorg en aandacht behandeld als de decoratie van een groot evenement. Het team van Dobbeflowers staat iedere dag voor u klaar om de beste kwaliteit en service te verlenen.

Projecten
Bij projecten hebben wij één motto: ontzorgen. Heeft u een groot evenement? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie bij ons op de vestiging. We hebben veel ervaring met (grote) projecten dus kunnen goed advies geven over uw bestelling.Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en houden we rekening met al uw wensen. Bij grote orders kunnen we contracten afsluiten met kwekers waarbij garanties worden afgegeven.

Decoratie artikelen
Sinds 2007 hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment decoratieartikelen. In onze grote presentatieruimte voor maar ook in onze koelce, kunt u goede indruk opdoen van ons zeer uitgebreide assortimen. Veel van deze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Is het er even niet? Binnen 1 tot 3 werkdagen kunnen wij vrijwel alles op dit gebied leveren.

Bloembollen-en knollen
Tijdens het seizoen kunnen we de meeste bloembollen direct leveren, mochten we het niet op voorraad hebben dan hebben we de meeste bollen en knollen tussen 1 tot 3 dagen in huis.

De bijpassende prijslijst is per mail aan te vragen (niet voor particulieren):sales@dobbeflowers.nl of telefonisch naar 0297 386 883 of 0297 386 880.