U bent van harte welkom!

Graag heten wij u van harte welkom. We nodigen u uit voor een kop koffie en een rondleiding door onze vestiging in Aalsmeer. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag iets meer over de mogelijkheden om bij Dobbeflowers in te kopen. Omdat wij gevestigd zijn op het Green Trade Centre, zijn wij wel aan een aantal spelregels verbonden. Hieronder vindt u de belangrijkste regels.

Green Trade Centre-card

Dobbeflowers is gevestigd op het Green Trade Centre (GTC) in Aalsmeer. Het GTC is een one-stop-shopping centrum voor groenwederverkopers (bloemisten, stylisten, tuincentra). Om hier te kunnen kopen heeft u een Green Trade Centre-card nodig. Hoe u deze kunt krijgen verwijzen wij u graag door naar www.waterdrinker.nl. Eenmaal in het bezit van de GTC-card kunt u bij ons inkopen.

Particuliere verkoop

Omdat wij een groothandel zijn, verkopen wij niet aan particulieren. Dat is immers verboden. Voor particuliere verkoop verwijzen wij u graag door naar onze klanten. Indien u hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Geen minimum afname per aankoop
U bent niet verplicht om een minimum afname te nemen per bezoek aan Dobbeflowers.

Uw totale assortiment in slechts enkele minuten?
Loop gerust eens met onze ervaren verkopers uw winkelassortiment door. En vertel hen iets meer over de sfeer en uw klanten. Vervolgens adviseren zij met u de inkoop. De verse bloemen die ’s ochtends binnen komen, kunnen direct apart worden gehouden door uw eigen contactpersoon. Zo staat aan het einde van de ochtend voor u een compleet assortiment klaar. U kunt natuurlijk nog aanpassingen maken voordat u dit meeneemt. Ook is het mogelijk om dit op transport naar u toe te sturen.

Telefonisch bestellen
Uiteraard kunt u ook telefonisch bestellen. Wilt u wekelijks een overzichtslijst ontvangen van ons assortiment? Laat dan uw contactgegevens achter. Meerdere klanten bestellen bij ons op deze manier. Wilt u graag van hen eens horen wat hun ervaring is? Wij verwijzen u graag naar hun door.

Bloemen bestellen
Bij bestelling plaatsen vindt u hier meer informatie over.

Noviteiten rechtstreeks van de kweker
Dobbeflowers beschikt over een groot netwerk van kwekers in binnen- en buitenland. Zij bepalen mede het assortiment van Dobbeflowers. In overleg met hun kunnen wij een verrassend assortiment blijven bieden.

Laagste commissie
U betaalt geen commissie wanneer u een vol fust met bloemen afneemt. U betaalt slechts commissie indien u een enkele bos meeneemt. Verder betaalt u geen commissie op onze bloembollen en geen commissie over onze decoratieartikelen. U betaalt ook geen servicekosten. Kortom: duidelijkheid en transparantie.

Betaling
In onze vestiging kunt u altijd betalen met pin, contant of credit card. Ook kunt u kiezen om ons te machtigen voor incassering. En dan zijn er zelfs verschillende mogelijkheden om te betalen: u kunt per bezoek betalen of u kunt een weekfactuur ontvangen. Uiteraard krijgt u bij ieder bezoek een pakbon waar alle producten en prijzen op vermeld staan.