Transport

Transport van uw bloemen, decoratieartikelen of bloembollen is bij Dobbeflowers in vertrouwde handen. We rijden met eigen transportauto’s, ook hebben we goede contacten met transporteurs en ook voor zendingen naar het buitenland bent u bij ons aan het goede adres. Voor leveringen naar het buitenland zorgen wij ook voor de opmaak van de douanepapieren voor u.

Wekelijks bloemen voor de winkel
Met onze eigen transportauto’s rijden wij vanuit Aalsmeer naar iedere willekeurige bestemming in Nederland. Samen met uw vaste contactpersoon van Dobbeflowers stelt u het assortiment samen en leveren wij de bestelling bij u voor de deur af. Aflevertijden en frequentie zijn in overleg af te stemmen. De kosten zijn afhankelijk van de lokatie en wij bespreken dit vooraf met u. Lege fusten nemen wij uiteraard kosteloos weer mee retour.
(Regelmatige) Bestellingen voor evenementen
Bij een evenement draait het maar om één dingen: een kwalitatieve bestelling op de juiste datum, op het juiste tijdstip en op de juiste lokatie. Dat is bij Dobbeflowers in vertrouwde handen.

Leveringen in het buitenland
Samen met onze transporteurs zorgen wij ervoor dat de (douane) papieren in orde zijn en dat uw bestelling op het juiste adres en tijdstip wordt afgeleverd. We regelen het vervoer, maar zorgen er ook voor dat alles goed wordt verpakt.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.