DECORATIE & INSPIRATIE

Een paar keer per jaar creëren wij, samen met gerenommeerde arrangeurs en stylisten, inspiratieruimtes. Deze helpen bij het kiezen van wat het beste past bij u, uw klanten of uw project. Op basis hiervan helpen we u verder op weg en kunnen we u snel en gedegen persoonlijk adviseren.

Natuurlijk lopen wij voorop als het gaat om trends.

Daarom vindt u op dit moment veel inspiratie op het gebied van droogbloemen. Maar ook het aanbod prachtige zijdebloemen is een kijkje waard.

Naast bloemen, bieden wij ook een groot assortiment aan decoratieartikelen aan. Denk bijvoorbeeld aan klein meubilair, schalen, potten en andere leuke woondecoratie. We verkopen onder meer het assortiment van Heinen Delfts Blauw: een prachtig merk met onder meer vazen, servies en wandborden van Hollandse bodem. De producten van dit merk zijn allemaal 100% origineel Delfts blauw en zijn met de hand beschilderd.

Daarnaast hebben we een breed aanbod aan leuke decoratie voor boeketten en bloemstukken. Bijvoorbeeld takken van diverse soorten hout. Uiteraard kunt u de rond de feestdagen bijzondere seizoensitems van ons verwachten. Wij passen ons assortiment aan het jaargetijde en de laatste trends aan. Zo kunnen we een mooie mix bieden van basisitems en items die perfect bij het moment passen.

Iedere week vindt u bij ons nieuwe producten en ontwerpen of bestaande artikelen in een nieuwe uitvoering. We laten ook nieuwe producten exclusief ontwikkelen. Dit doen we op basis van de laatste trends en de wensen van onze klanten. Bloemisten, arrangeurs en stylisten komen van over de hele wereld naar ons toe om zich te laten inspireren.

Ga naar onze webshop »