Fijn dat u uw assortiment wilt bestellen via onze webshop!

We hopen dat je hier snel vindt wat je zoekt. We hebben onze webshop dan ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Hieronder leggen we kort uit hoe onze webshop werkt.

Komt u er niet helemaal uit? Laat het ons dan weten via info@dobbeflowers.nl of bel naar +31 (0) 297 386 880. 

Voor nieuwe klanten

Bent u nog geen klant, maar wilt u wel ons assortiment bekijken? Geen probleem! Log dan in door bij zowel de gebruikersnaam als bij het wachtwoord “demo” in te vullen (zonder aanhalingstekens). U krijgt dan ons assortiment, maar geen prijzen te zien.

 

Desktop- vs. smartphone-versie

Direct als u inlogt, kunt u aangeven hoe u de webshop wilt bekijken. Klik op de winkelwagen als u via de laptop/computer of tablet inlogt. Klik op de andere optie als u de site via een telefoon bezoekt.  

 

Assortiment doorzoeken

Met de verschillende knoppen kunt u ons productassortiment filteren, onder andere op het type product. Filter bijvoorbeeld op bloemen of op decoratiemateriaal. Af en toe zijn er extra filters voor seizoensproducten, zoals droogbloemen.

 

Toelichting op de knoppen

 Floramundo: hier koopt u direct via Royal Flora Holland bij de kweker.
 Flower Partners: geselecteerde leveranciers bij wie u direct kunt meekijken in hun voorraad.
 Kwekers Direct: kwekers bij wie wij direct inkopen en van wie we de voorraad live hebben staan.
 GTC deals: onze dagelijks wisselende aanbiedingen.

Een korte toelichting bij een aantal knoppen in de balk :

Door op een product te klikken, kunt u er meer informatie over lezen. Bijvoorbeeld over het aantal stelen dat in een vol fust zit. Wilt u een product als favoriet markeren? Klik dan op de ster rechts onder de productfoto.

Verder kunt u links zoeken op naam, productgroep en productsoort. Bovenaan kunt u ook zoeken op letter.

 

 

Voorraad en levering

Bij elk product ziet u direct onze actuele voorraad staan. Bij ‘stuks vrij’ kunt u zien hoeveel voorraad er beschikbaar is.

Belangrijk om te weten is dat de voorraden van Floramundo en Flower Partners niet fysiek bij ons aanwezig zijn. Deze voorraden zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur tot 6.00 uur. Na 6.00 uur verwerken we de bestelde producten, zodat we deze in de loop van de ochtend kunnen afleveren. Houd daar rekening mee bij het tijdstip waarop u uw bestelling afhaalt. Meestal staan de producten van Floramundo en Flower Partners uiterlijk 13.00 uur voor u klaar.

Onze eigen bloemen en andere producten staan wel om 6.00 uur ’s ochtends al klaar.

 

 

Prijzen bij de verse bloemen

Bij de verse bloemen ziet u 2 prijzen staan. De bovenste prijs is de steelprijs bij een vol fust. De onderste is de prijs als u een kleiner aantal bossen dan een vol fust bestelt.

 

 

 

 

Let op!!

bestellingen worden na 1 uur automatisch bevestigd

Belangrijk om te weten is dat u beter niet te lang kunt pauzeren als u aan het bestellen bent. Als u tijdens het winkelen stopt en de pauze na de laatste aankoop langer dan 1 uur is, bevestigt onze shop de producten automatisch.

Bestellingen die u bij Floramundo en Flower Partners doet, moet u altijd direct bevestigen als u pauzeert. Anders kan het zijn dat u de producten dubbel ontvangt. Houd hier alstublieft rekening mee.

 

 

 

Login aanvragen:

Bevestig:

Alvast een kijkje nemen? Dat kan!

Log dan in onder demo klant en bekijk het assortiment (zonder de prijzen).

Gebruikersnaam = demo
wachtwoord = demo.