Heinen Delfts Blauw: nieuw in ons assortiment

Bij Dobbeflowers kunt u niet alleen de mooiste bloemen en bloembollen vinden. Wist u dat wij ook de mooiste vazen, wandborden, servies en andere woondecoratie verkopen? Sinds kort kunt u namelijk bij ons terecht voor de originele producten van het merk Heinen Delfts Blauw. Een oer-Hollands merk met prachtige producten van eigen bodem.

Over Heinen Delfts Blauw

Het merk Heinen Delfts Blauw staat – zoals de naam al doet vermoeden – bekend om zijn Delfts-blauwe vazen voor bloemen en tulpen. Elke vaas is een waar pronkstuk! Maar Heinen Delfts Blauw verkoopt meer dan alleen vazen. Heinen maakt bijvoorbeeld ook prachtige wandborden, servies en andere woondecoratie. Elk product van dit merk is 100% origineel Delfts blauw, en is met de hand beschilderd en gemaakt volgens de originele werkwijze.

Prachtig en uniek design met altijd een uniek tintje en een eigen verhaal dus! Dat maakt de vazen van dit merk dan ook mooie pronkstukken waarin onze bloemen extra goed tot hun recht komen. In het deze Hollandse vazen matchen prachtig bij bijvoorbeeld zomerse veldboeketten. En – zodra het tulpenseizoen weer aanbreekt – met onze Hollandse tulpen natuurlijk. Een gouden combinatie!

Een Hollands tafereel op tafel

De producten van Heinen Delfts Blauw doen het op dit moment erg goed. Zeker in deze periode waarin mensen meer aan het eigen land gebonden zijn, is zo’n oer-Hollandse woonaccessoire een geliefde aankoop. Het mooiste van alles: met het merk Heinen Delfts Blauw haal je niet alleen een mooi kleurrijk item, maar ook een oudhollands pronkstuk in huis.

Wij zijn dan ook erg blij dat deze producten nu deel uitmaken van ons assortiment.

Ook Heinen Delfts Blauw bestellen?

Wilt u ook de mooie producten van Heinen Delfts Blauw verkopen? Informeer naar ons assortiment. U kunt de items bij ons inkopen in het Green Trade Center in Aalsmeer. Natuurlijk vertellen we u er graag meer over en laten we de collectie met plezier aan u zien.